Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka zlevňuje hypotéky

Fio banka zlevňuje hypotéky

18.5.2020 11:57

Česká Fio banka letos již podruhé snižuje úrokové sazby hypoték, noví zájemci o vlastní bydlení je tak mohou získat s úrokovou sazbou od 1,78 % p.a. Všechny nabízené fixace lze sjednat se sazbou pod dvě procenta.

Fio banka se rozhodla snížit úrokové sazby a nově nabízí ještě výhodnější hypotéky. Aktuálně došlo ke snížení u všech nabízených fixací, tedy na 1, 3 a 5 let, a to o jednu desetinu procentního bodu. Hypotéku s jednoletou a tříletou fixací je tak možné získat od 1,78 %, pětiletou jistotu sazby pak od 1,88 %. Hypotéka od Fio banky nabízí kromě snížené sazby také několik dalších benefitů, jako třeba mimořádná splátka jakékoliv částky a kdykoliv zdarma. Další výhodou je možnost vložit si peníze na Hypospořicí konto, které je bezplatnou součástí hypotéky, a snížit si tak své měsíční splátky. Část hypotéky ve výši zůstatku na kontě není úročena.

„Reagujeme na snižování sazeb ČNB a pokles tržních sazeb a nabízíme hypotéky opět o něco výhodněji. Na aktuální situaci reagujeme i umožněním odkladu splátek do konce července nebo října a našim klientům jsme se rozhodli nabídnout ještě něco navíc. Pokud si dojednají odklad na kratší dobu, za tuto dobu jim můžeme odpustit úroky,“ doplňuje Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

USD21,3349722,51903