Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > Zpravodajství > Zprávy z burzy > eMan vyvíjí kryptoměnovou online RPG hru Alteration, demoverzi představí v druhé polovině listopadu

eMan vyvíjí kryptoměnovou online RPG hru Alteration, demoverzi představí v druhé polovině listopadu

11.11.2021 10:39, BAAEMAN

Česká vývojářská společnost eMan oznámila vývoj kryptoměnové RPG hry Alternation, která bude provázána se světem NFT a poběží na síti společnosti Binance.

Česká vývojářská společnost eMan oznámila, že její 100% dceřiná společnost Legend has it vyvíjí kryptoměnovou online RPG hru Alteration.

„Vstup do tohoto světa vnímáme jako zásadní krok k rozšíření našeho pole působnosti. Oblasti blockchainu a kryptoměn jsou bezpochyby nejsilněji a nejrychleji rostoucí trh a naznačuje svou silnou roli v budoucí ekonomice. I proto jsme se rozhodli stát se jednou z prvních českých společností, která pomůže položit stavební kameny ve světě kryptoměnových her,“ vysvětluje Jiří Horyna, CEO společnosti eMan.

„NFT hry se ve světě těší velkému úspěchu. Ty nejznámější konkurenční projekty jako například Axie Infinity, dosahují obratů až v řádech desítek milionů dolarů denně, a to zejména v prodeji NFT na jejich herních obchodech,“ dodává Tomáš Pšenička, hlavní tvář projektu Alteration.

„Otevřený svět Alteration se cyberpunkovými motivy a nádechem severské mytologie je vyvíjen jako tahová RPG strategie, ve které si hráči mohou vydělávat hraním, skrze nákup, prodej či obchodování. Tyto NFT tokeny se získávají různými způsoby, z nichž některé zahrnují PvP (hráč proti hráči), kde budete bojovat o NFT proti někomu „na druhé straně obrazovky“ nebo například skrze „těžení“ v dolech, díky němuž si hráči z vytěženého materiálu mohou NFT sami vyrábět,“ uvádí společnost v oznámení.

Demoverzi plánuje představit v druhé polovině listopadu.

Akcie společnosti eMan se pod tickerem BAAEMAN obchodují na trhu START pražské burza a RM-SYSTÉMu, kde posilují o 1,1 % na 92 Kč.

Zdroj: eMan, Obchodní rejstřík


Jan Tománek
Fio banka, a.s.
Prohlášení

Související odkazy


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,5813825,94562
USD23,0338224,31218
GBP28,6889030,28110
CHF25,3563826,76363
PLN5,701056,01745

Kompletní informace zde