Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka podporuje Den bez bankovních poplatků

Fio banka podporuje Den bez bankovních poplatků

28.2.2011 14:04

Fio banka podporuje myšlenku Dne bez bankovních poplatků. Svým klientům dala dárek k oslavě tohoto dne již v předstihu - každý měsíc deset výběrů z bankomatu v síti Pharro zdarma. Bez poplatků je tak běžná správa účtu pro klienta Fio banky každý den v roce.

Myšlenka Dne bez bankovních poplatků, který vyhlásil server www.bankovnipoplatky.com tradičně na dnešní den, je Fio bance blízká - v rámci Finanční skupiny Fio byl již v roce 2006 klientům nabídnut běžný účet s internetbankingem a tuzemskými transakcemi zdarma. Od té doby ještě přibyly další služby bez poplatků - mezinárodní elektronická platební karta, platební styk mezi Českou republikou a Slovenskem nebo zmiňované výběry v síti bankomatů Pharro. Všechny výhody přitom nejsou omezeny jen na fyzické osoby - platí ve stejném rozsahu i pro podnikatele a firmy.

„Doufáme, že tento den přiměje české bankovní klienty k dalšímu zamyšlení nad tím, za jaké služby bankám platí a proč. Chceme být těmi, kdo lidem poradí, jak ušetřit. Proto jsme při této příležitosti spustili na našem firemním profilu na Facebooku poradnu pro zodpovídání dotazů týkajících se mimo jiné právě bankovních poplatků - tématu, které zajímá současné i potenciální klienty nejvíce," říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

CHF22,1308023,21921
PLN5,832576,11943