Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Účet Fio banky je opět výhodnější

Účet Fio banky je opět výhodnější

7.2.2011 11:51

Fio banka ode dneška nabízí svým klientům měsíčně deset výběrů ze sítě bankomatů Pharro zdarma. Klienti tak na základě sdílení této bankomatové sítě získají možnost dosažení další úspory při nakládání se svým účtem.

Fio banka vyslyšela přání klientů a k běžnému účtu bez poplatků s internetbankingem, mezinárodní elektronickou platební kartou a neomezeným počtem domácích elektronických transakcí zdarma nabídla od dnešního dne navíc i deset výběrů měsíčně z bankomatů v síti Pharro za 0 Kč. Tato síť čítá v současné době 60 aktivních bankomatů po celé České republice umístěných především na frekventovaných místech v centrech měst, v nákupních galeriích nebo důležitých dopravních uzlech. V budoucnu se budou bankomaty vyskytovat i na vybraných pobočkách Fio banky.

„Co-brand Fio banky a sítě bankomatů Pharro dává běžnému účtu bez poplatků novou dimenzi - odstraňuje poslední náklad, který u nás klienti zaplatí za standardní bankovní operace při běžném nakládání s účtem. Nabídka, podobně jako ostatní výhody Fio banky, platí bez jakýchkoliv dalších podmínek pro fyzické osoby, podnikatele i firmy," komentuje novinku Marek Polka, ředitel Klientské divize Fio banky.

Seznam bankomatů naleznete v kontaktech na záložce "Bankomaty", jejich seznam v daném kraji zobrazíte kliknutím na mapu zde.

CHF22,1919723,33003