Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka je pro všechny světské radosti

Fio banka je pro všechny světské radosti

3.1.2022 11:24

Fio banka přichází s novou reklamní kampaní s názvem Pro všechny světské radosti. Hlavní tváří je kolotočář Fredy Boháček, kterého ztvárnil Štěpán Kozub.

Novou kampaň pro Fio banku připravila agentura Jinej gang, která ve vizuálně atraktivním prostředí poutě rozehrává příběhy Fredyho Boháčka. Ten nás tak zavede mezi kolotoče, na střelnici nebo do karavanu. Hlavní role majitele poutě se zhostil Štěpán Kozub, jeho ženu Carmen věrně ztvárnila Petra Nesvačilová a parťáka Mária si zahrál Karel Jirák.

Fio banka přišla s jasným zadáním: chceme unikátní kampaň, která vystoupí z reklamního breaku, takovou, jakou mají Češi a Slováci rádi. Humornou, plnou hlášek, trochu na hraně, ale ať je jasné, že jsme banka pro všechny klienty, ať už si berou hypotéku nebo potřebují konto bez poplatků. Vymysleli jsme koncept Banka pro všechny světské radosti. Odehrává se ve vizuálně atraktivním prostředí malebné české pouti, kde můžeme rozehrát spoustu mikropříběhů vtipně navázaných na bankovní produkty. Měli jsme štěstí na osvíceného klienta, skvělé herce a fantastickou produkci Ad Kolektiv, s nimiž jsme vytvořili mimořádnou kampaň. To je přesně ten důvod, proč jsme před rokem zakládali nové kreativní uskupení, které rozvíří stojaté vody české reklamy,“ shoduje se trio Hübl, Říha, Vápeník, kreativci a zakladatelé agentury Jinej Gang.

„Věřím, že naše nová reklamní kampaň bude výrazná a diváky zaujme nejen díky prostředí, které všichni dobře znají a vzpomínají na něj. Ukážeme ho tak trochu z druhé strany, že i podnikatelé s atrakcemi řeší svoje finance stejně jako jejich zákazníci, které stále zvou na svůj autodrom. Natáčení bylo intenzivní, zábavné a myslím, že i zážitkem pro všechny zúčastněné. Děkuji agentuře, že přišli s takovým, možná zpočátku docela odvážným, nápadem a že se nám ho podařilo dotáhnout do zdařilého konce. Doufáme, že se i divákům spoty zalíbí, pobaví je a některé hlášky zlidoví. Těmito několika spoty ale celý kolotoč teprve začíná,“ říká obchodní ředitel Fio banky Jan Bláha.

Kampaň Pro všechny světské radosti odstartovala 25. prosince na stanicích PRIMA GROUP, TV ÓČKO a ATMedia. Fio banka připravila spoty ve standardní 30vteřinové stopáži a některé i dlouhé 45 vteřin. Kromě toho mají některé spoty ještě delší online verzi, která bude k vidění na sociálních sítích banky. Kampaň bude podpořená online bannery, PPC reklamou, sociálními sítěmi a POS materiály na pobočkách.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6096025,97540
USD22,7866824,05132
GBP28,7944730,39253
CHF25,2722126,67479
PLN5,712586,02962

Kompletní informace zde