Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka otevřela hypoteční centrum

Fio banka otevřela hypoteční centrum

15.6.2017 13:32

Česká Fio banka otevřela v Praze první samostatnou pobočku věnovanou pouze úvěrům na bydlení. Reaguje tak na rostoucí zájem o hypotéky, který se projevuje zvláště v posledních dvou letech.

Fio banka pokračuje v rozšiřování svých služeb. Zájemcům o vlastní bydlení nově nabízí hypotéky ve specializované pobočce, která se nachází v Praze 1 na rohu ulic V Celnici a Havlíčkova. Banka doposud poskytovala hypotéky v rámci své standardní pobočkové sítě, nyní ke stávajícím 79 pobočkám přidává novou, zaměřenou pouze na hypoteční úvěry. Ty jsou u Fio banky bez poplatků a s úrokem od 1,58 %. Klienti si navíc mohou kdykoliv bezplatně snížit splátky díky Hypospořicímu kontu nebo hypotéku předčasně splatit.

„Pro většinu lidí jsme synonymem pro účty bez poplatků, což nás samozřejmě těší. Vedle toho přibývá i těch, kteří u nás řeší také další věci, třeba otázky vlastního bydlení. Jen za letošní rok jsme poskytli dvakrát více hypoték než v roce 2015 a poptávka stále stoupá. Abychom zájemcům o financování bydlení dopřáli větší komfort, rozhodli jsme se otevřít hypoteční centrum. Věříme, že naši stávající i noví klienti tuto možnost ocení,“ dodává Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

PLN5,918076,20293