Margin v Německu s 0% úrokem! Do konce března 2017 můžete v Německu obchodovat až s 10násobnou pákou bezúročně.
Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka spouští investiční akci – nabídne úvěr na obchodování s úrokem 0 %

Fio banka spouští investiční akci – nabídne úvěr na obchodování s úrokem 0 %

1.11.2016 10:35

Fio banka přichází s mimořádnou akcí pro investiční klienty, kterým od začátku listopadu 2016 do konce ledna 2017 odpustí úroky za čerpání úvěru na obchodování v Německu. Akce se vztahuje na současné i nové klienty, kteří obchodují na německém trhu Xetra.

Fio banka, největší online broker v České republice a na Slovensku, připravila pro své investiční klienty speciální akci, díky které mohou během tří měsíců využít úvěr na obchodování s úrokem 0 %. Od 1.11.2016 do 31.1.2017 jim odpustí úroky za čerpání úvěru na obchodování na německém trhu Xetra. Akce se vztahuje na všechny tituly z předních německých indexů DAX, SDAX, MDAX, TecDAX a evropského Euro Stoxx 50 a na vybrané indexové akcie včetně instrumentů umožňujících spekulovat na pokles. Nabídka platí pro všechny stávající i nové klienty, kterým Fio banka nabízí mimo jiné založení i vedení obchodního účtu zdarma, online přístup na české i zahraniční burzy a především nízké poplatky z obchodování.

„Snažíme se pravidelně přicházet se zajímavými příležitostmi pro naše investiční klienty. Po loňské úspěšné akci, kdy jsme celý listopad odpouštěli poplatky z obchodování na české burze RM-SYSTÉM, nyní spouštíme mimořádnou akci pro investory na německém trhu. Vnímáme totiž rostoucím zájem klientů o investování v zahraničí, proto jsme se rozhodli, že jim během následujících tří měsíců odpustíme úroky za čerpání úvěru na obchodování v Německu. Věříme, že to pro ně bude atraktivní příležitost k investování,“ dodává ke speciální akci Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Více informací o akci zde.

EUR26,4197827,62222
GBP31,2205332,64147