Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Klienti Fio banky mají jednodušší aktivaci platební metody Click to Pay

Klienti Fio banky mají jednodušší aktivaci platební metody Click to Pay

13.2.2024 12:48

Klienti Fio banky si mohou od dnešního dne přidat kartu Mastercard do služby Click to Pay jen na pár kliknutí. Click to Pay je rychlá a bezpečná metoda online placení, u které není potřeba opisovat číslo karty ani se obchodníkovi nepředávají žádné údaje.

Registrace do služby Click to Pay je nyní pro klienty Fio banky ještě jednodušší než doposud. Stačí se přihlásit do mobilního nebo internetového bankovnictví a na detailu konkrétní platební karty Mastercard kliknout na ikonu , poté stačí žádost už jen potvrdit a autorizovat. Do Click to Pay je možné přidat i více platebních karet, při placení si klient vybere, kterou chce použít.   

V e-shopech, které toto řešení podporují, mohou klienti Fio banky pomocí Click to Pay zaplatit po kliknutí na symbol . Po přesměrování na platební bránu zákazník zadá registrovaný e-mail, na telefon obdrží heslo pro ověření a následně platbu potvrdí v telefonu ve Fio Smartbankingu nebo SMS kódem.

„Placení na internetu stále roste, a tak vítáme každý způsob, který ho může udělat ještě bezpečnějším. Click to Pay vnímáme jako jednoduchou alternativu ke standardním platebním branám, zde si ale klient vůbec nemusí pamatovat své číslo karty a stejně tak se obchodníkovi nepředávají žádné citlivé údaje. V době, kdy kyberzločinnost na internetu strmě stoupá, je každé takové vylepšení užitečné. Nyní si navíc naši klienti mohou kartu do služby přidat jednoduše na pár kliknutí a využívat tak všechny její výhody,“ komentuje novinku obchodní ředitel Fio banky Jan Bláha.

Více o službě Click to Pay naleznete zde


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,4826225,84138
USD22,8985824,16942
GBP28,5886830,17532
CHF25,0722626,46374
PLN5,663545,97786

Kompletní informace zde