Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka chce nabízet nejvýhodnější hypotéky, snižuje sazby na 1,81 % ročně

Fio banka chce nabízet nejvýhodnější hypotéky, snižuje sazby na 1,81 % ročně

1.9.2014 14:09

Česká Fio banka usiluje o pozici banky s nejvýhodnějšími hypotékami, přichází proto s opakovaným snížením sazeb. Od 1. září platí plošné snížení úrokové sazby hypoték na minimální sazbu 2,19 % p. a. pro fixaci na období 5 let a velmi atraktivní minimální sazbu 1,81 % p. a. pro hypotéky s plovoucí sazbou.

Snaha o nejvýhodnější podmínky nekončí pouze u snížení sazeb. Podstatné je, že Fio banka na rozdíl od jiných finančních ústavů, nevyžaduje povinně uzavřít jiné bankovní produkty a pojištění, jejichž výše poplatků by mohla zbytečně a nadměrně zatěžovat klienty.

Nevyžadujeme u Fio hypoték povinné sjednání životního pojištění nebo pojištění schopnosti splácet,“ říká k tomu Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Konkrétní nabídku podmínek může zájemce o hypotéku získat vyplněním údajů v hypotéční kalkulačce na webu banky.