Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Snížení úrokových sazeb pro úvěry na nákup cenných papírů na BCPP

Snížení úrokových sazeb pro úvěry na nákup cenných papírů na BCPP

16.11.2004 00:00

Snížení úrokových sazeb pro úvěry na nákup cenných papírů na BCPP

Fio, družstevní záložna vyhlásila k 15.11.2004 nové, výhodnější podmínky pro čerpání úvěru na obchodování s investičními instrumenty na BCPP, přičemž přistoupila ke snížení jak referenční sazby, tak i úrokového navýšení. Referenční sazba se snižuje o 0,5% p.a. z dosavadních 10,45% na 9,95% p.a. Úrokové navýšení v rámci Základního úvěrového programu (min. 20% ručení vlastními prostředky) se snižuje o 0,5% p.a. z dosavadních 4,5% na 4,0% p.a. Úrokové navýšení v rámci Zvýhodněného úvěrového programu (min. 30% ručení vlastními prostředky) se snižuje o 2,0% p.a. z dosavadních 1,5% na -0,5% p.a. Při zohlednění maximálního úrokového bonusu, který je odvislý od výše čerpaného úvěru, tak v současné době klient Fio, družstevní záložny může získat úvěr na obchodování se sazbou od 7,7% p.a. Ke stejným úpravám úrokových sazeb přistoupila k 15.11.2004 i společnost BaFio, a.s.

CHF22,1044423,19156