Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio Slovakia - první on-line broker v SR

Fio Slovakia - první on-line broker v SR

17.4.2002 17:30

Fio Slovakia - první on-line broker v SR

Dnes v 16:00 hod. byla v Bratislavě slavnostně otevřena nová pobočka společnosti Fio Slovakia o. c. p., a. s., prvního poskytovatele skutečného on-line obchodování s cennými papíry ve Slovenské republice.

Nová pobočka se nachází na Kolárově nám. 15. Pro zájemce o služby obchodování s cennými papíry na trzích v USA, Německu a ČR v reálném čase prostřednictvím počítače a internetu jsou na uvedené adrese ve všední dny vždy od 9:00 do 18:00 hodin k dispozici pracovníci, kteří jsou připraveni podat potřebné informace o celé šíři služeb i o možnostech investování a zřídit přístup k jedinečnému programu pro využití obrovského potenciálu obchodování v reálném čase na zahraničních trzích.

V nově zřízené pobočce si mohou zájemci smluvně zajistit přístup k programům umožňujícím komfortní přístup na zahraniční trhy z jakéhokoli počítače připojeného na internet. Samozřejmou a bezplatnou součástí těchto produktů jsou i informace potřebné pro rozhodování investora, jako jsou horké zprávy, pravidelné reporty o dění na trzích, analýzy, a zejména on-line kurzy akcií.

Záměrem Finanční skupiny Fio je uspokojovat rychlostí, dynamičností a rozsahem služeb i tu nejnáročnější klientelu a poskytovat investorům efektivní a pohodlné nástroje, které spolu s kvalitní obsluhou pobočky přinesou klientům možnost nadprůměrného zhodnocení finančních prostředků.

Otevřením pobočky v Bratislavě se naplňuje další z bodů rozvoje Finanční skupiny Fio, která se svými prvenstvími ve zpřístupnění on-line obchodování na trzích USA, Německa a v prestižním segmentu pražské burzy SPAD představuje lídra na poli elektronického obchodování s cennými papíry v České republice a nyní i na Slovensku.

Ing. Roman Zima, marketing

PLN5,900706,20331