Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > K účtu bez poplatků nyní dostanou klienti zdarma i platební kartu

K účtu bez poplatků nyní dostanou klienti zdarma i platební kartu

4.1.2007 11:14

K účtu bez poplatků nyní dostanou klienti zdarma i platební kartu

Fio, družstevní záložna potvrzuje svou pozici průkopníka v oblasti odbourávání poplatků za bankovní služby. Kromě vedení běžného účtu s internetbankingem a platebním stykem bez poplatků nabízí nyní zdarma i platební kartu.

U Fio, družstevní záložny dostanou nyní klienti ke svému běžnému účtu platební kartu, za kterou nezaplatí ani korunu. Jde o elektronickou platební kartu Maestro s unikátním designem a logem společnosti Fio. Karta je akceptovatelná po celém světe a je vybavena čipem, který znamená vyšší bezpečí pro její držitele.

Bezplatné je přitom nejen vydání této karty, ale i její vedení, a to po celou dobu platnosti. Nulové poplatky platí samozřejmě i pro vydání dalších karet po skončení platnosti karty původní. Běžně činí roční poplatek za vedení elektronické karty u jiných peněžních ústavů na českém trhu 200 korun.

Kartu lze získat do čtrnácti dnů od založení účtu s týdenním limitem od patnácti tisíc korun. Klienti s ní pak mohou vybírat hotovost v široké síti bankomatů ČSOB za pouhých 5 korun, v ostatních tuzemských bankomatech za 25 korun.

Fio, družstevní záložna chce tímto krokem vyjít vstříc klientům, kteří nechtějí platit vysoké bankovní poplatky. Již dávno nabízí zadarmo to, zač klienti ostatních finančních ústavů v České republice platí – vedení účtu, internetové bankovnictví, tuzemské příchozí i odchozí platby či trvalé příkazy a inkasa. Nyní je její portfolio běžných bankovních služeb poskytovaných bez poplatku kompletní.