Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Běžný účet zdarma získají nyní klienti na více než šedesáti místech v ČR

Běžný účet zdarma získají nyní klienti na více než šedesáti místech v ČR

15.3.2007 16:45

Běžný účet zdarma získají nyní klienti na více než šedesáti místech v ČR

Fio, družstevní záložna v těchto dnech otevírá novou pobočku v Českých Budějovicích. Zájemci z řad občanů i podnikatelů tak mohou získat jedinečné produkty a služby zdarma již na osmi pobočkách Fio a dalších 56 pobočkách sesterské společnosti RM-SYSTÉM. Větším počtem obchodních míst momentálně disponuje jen pět největších bank v ČR.

V Českých Budějovicích na náměstí Přemysla Otakara č.p. 32 otevírá Fio novou pobočku v příjemném prostředí centra města. Zde mohou klienti využít služeb Fio či získat některý z produktů. Jde již o osmé obchodní místo Fio, družstevní záložny. Nová pobočka využívá synergie v rámci finanční skupiny a klientům tak poskytuje širokou škálu služeb i v oblasti investic.

Do výčtu obchodních míst, kde lze získat produkty záložny, nedávno přibylo dalších 56 poboček RM-SYSTÉMu. Vznikla tak široká síť pro obsluhu klientů po celé republice. Bankovní služby zdarma se staly snadno dostupné široké veřejnosti.

Fio, družstevní záložna nabízí účet zdarma bez jakýchkoliv dalších podmínek, stejně tak i platební kartu, internetové bankovnictví či standardní tuzemské platby. Zdarma přitom neznamená za cenu určitého paušálu či stavu peněz na účtu, jak se v českém bankovnictví stalo zvykem. Zdarma v pojetí Fio, družstevní záložny opravdu znamená nulu. I proto se počet členů záložny meziročně zvýšil téměř o 100 procent a přesáhl 5000.

PLN5,904606,20741