Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka přesouvá svou pobočku na Senovážném náměstí v Praze

Fio banka přesouvá svou pobočku na Senovážném náměstí v Praze

1.2.2022 11:29

Jednu ze svých prvních a vlajkových poboček Fio banka přesouvá do nových prostor v nově zrekonstruovaném Cukrovarnickém paláci. Klientům nabízí kompletní bankovní a investiční servis i nonstop přístupný vkladomat.

Z rohu Jeruzalémské ulice do nových, moderních a čerstvě zrekonstruovaných prostor Fio banka přesouvá pobočku v centru Prahy, na Senovážném náměstí. Nově bude sídlit přímo v Cukrovarnickém paláci, který je kulturní památkou a nyní nově i komplexem pětihvězdičkového hotelu, který ale citlivě zachovává ráz a autenticitu historické budovy. Na nové pobočce bude nabízet své bankovní služby bez poplatků, výhodné hypotéky a investiční produkty, a to konkrétně na adrese Senovážné náměstí 31.  Otevřeno má každý všední den a samozřejmostí je i hotovostní pokladna, kde je možné zdarma vkládat i vybírat vlastní peníze. Mimo otevírací dobu pobočky je možné využít nonstop přístupný vkladomat ve speciální bankomatové místnosti. Hotovostní služby poskytuje banka na všech svých pobočkách.

„Pobočka na Senovážném náměstí je pro mnoho našich kolegů skoro až srdcová záležitost, jelikož zde prožili začátky svého působení ve Fio bance a mnohdy i odstartovali svou pracovní kariéru vůbec. Stejně tak většina našich klientů, a to i z doby, kdy jsme ještě nebyli banka, mají pobočku na rohu Jeruzalémské ulice silně vrytou v paměti. Nepřesouváme se ale daleko, prakticky jen na druhou stranu ulice, a tak věřím, že i v nových prostorách bude „Seno“, jak je pobočka mezi kolegy označována, úspěšně pokračovat,“ komentuje přesunutí pobočky Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6096025,97540
USD22,7866824,05132
GBP28,7944730,39253
CHF25,2722126,67479
PLN5,712586,02962

Kompletní informace zde