Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka má v nové verzi Smartbankingu oznámení o platbách i stavu účtu

Fio banka má v nové verzi Smartbankingu oznámení o platbách i stavu účtu

16.6.2020 11:03

Klienti Fio banky si nyní mohou nechat posílat oznámení o pohybech na účtu nebo stavu účtu přímo do Smartbankingu pomocí push notifikací. Novinka je k dispozici pro aplikaci iOS i Android.

„Rozšiřujeme využití push notifikací v naší mobilní aplikaci a pokračujeme tak v jejím rozvoji. Oznámení pomocí push notifikací si dle vlastních preferencí klient nastaví přímo v aplikaci podle toho, jak potřebuje. Pro různé typy oznámení si může také vybrat, zda ho chce dostat e-mailem, SMS zprávou, nebo push notifikací. Zasílání push notifikací je samozřejmě zdarma,“ představuje novinku Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Aktuálně je možné si vybrat z několika typů oznámení, a to pro pohyby na účtech (příchozí, odchozí platby), neprovedené příkazy k úhradě, transakce kartou, překročení určitého limitu zůstatku na účtu nebo naopak jeho podčerpání. Využít push notifikace Fio banka plánuje i pro další akce jako třeba potvrzování přihlášení do Internetbankingu nebo autorizaci transakcí zadaných právě v internetovém bankovnictví.

Dalšími novinkami v nových verzích je například možnost nastavit si službu 3D Secure přímo v aplikaci (pro iOS) nebo rozšířené vyhledávání, editace poznámky platby či vylepšené načítání QR kódu u Androidu.

CHF24,4203525,77565