Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka otevřela v Ostravě svou třetí pobočku

Fio banka otevřela v Ostravě svou třetí pobočku

1.8.2018 11:14

Česká Fio banka otevřela třetí pobočku v Ostravě a celkově už svou osmdesátou třetí v Česku. Nabízí řešení osobních financí, kompletní podnikatelský servis i investiční služby. Nechybí ani nonstop přístupný bankomat.

Fio banka letos představila už čtyři nové pobočky, po Litoměřicích, pražském Žižkově a Nuslích rozšiřuje svou síť o další pobočku v Ostravě. Jedná se už o třetí v severomoravské metropoli. Obyvatelé a návštěvníci Ostravy ji najdou ve Výškovické ulici v jižní části města. Klientům jsou k dispozici bankovní i investiční služby, hotovostní pokladna, speciální hypoteční přepážka i bankomat, který je dostupný nepřetržitě po celý den. Pobočka je dobře dostupná pro pěší i motoristy, přímo před pobočkou se nachází velké parkoviště.

„V Ostravě jsme plánovali třetí pobočku už delší dobu. Jsem moc rád, že se nám podařilo najít vhodný prostor zrovna v Ostravě-Jih, kde jsme zatím žádnou neměli. Věřím, že tím potěšíme všechny stávající i potenciální klienty z této části Ostravy a okolí. V loňském roce jsme se rozhodli, že chceme expandovat a otevřít zhruba pět nových míst ročně. Po sedmi měsících máme vlastně splněno, čtyři nové pobočky a jedno hypoteční centrum v Brně. Přesto tím nekončíme, na podzim připravujeme otevření pobočky v Jičíně,“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.