Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka je novým generálním partnerem basketbalového klubu v Jindřichově Hradci

19.6.2017 15:12

Česká Fio banka se stala generálním partnerem jindřichohradeckého basketbalového klubu, který do sezóny 2017/2018 vstoupí s novým názvem Basket Fio banka Jindřichův Hradec.

Fio banka se rozhodla podpořit basketbal v Jindřichově Hradci a pro nadcházející sezónu se stala generálním partnerem klubu, který jako jediný tým z Jihočeského kraje hraje nejvyšší mužskou basketbalovou ligu v ČR. Jedná se o první spolupráci Fio banky s jakýmkoliv sportovním klubem.

„Mezi Fio bankou a basketbalovým klubem v Jindřichově Hradci je viditelná paralela, dvě již tradiční české značky se výrazně prosazují v silné konkurenci v rámci svého odvětví. Fio banka se stala lídrem mezi nízkonákladovými bankami, basket v Jindřichově Hradci se etabloval v nejvyšší soutěži a nyní chce vylepšit svou pozici v tabulce. Je nám ctí, že mu na této cestě můžeme pomoci a být hrdým partnerem klubu,“ komentuje podporu jindřichohradeckého basketbalu Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

„Věříme, že partnerství s Fio bankou zvýší prestiž nejen jindřichohradeckého, ale celého jihočeského basketbalu, kde na pronikavější úspěch čekáme mnoho let. Pro nás je takovou výzvou postup do play off NBL. Byl by to důkaz, že jsme se posunuli mezi elitní české kluby,“ uvedl generální manažer klubu Radek Novák. Ten přitom ocenil, že také díky podpoře města má klub sezonu finančně zajištěnou. „Nová koncepce tedy dává hluboký smysl. Zaměřuje se nejen na ligový tým, ale i sportovní přípravu děti a mládeže. V ní je budoucnost a budeme rádi, když získá další sportovní vzory," dodal.