Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka zahajuje Školu investování

Fio banka zahajuje Školu investování

7.11.2016 16:13

Startuje 25. semestr investičních seminářů, které pro veřejnost pořádá Fio banka ve spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM. Na letošní podzim je připraveno 34 přednášek ve 14 městech. Registrace probíhá na webu banky a je zdarma.

Fio banka, největší český online broker, se dlouhodobě se zaměřuje na podporu vzdělávání v oblasti investování a každoročně pořádá bezplatné investiční semináře, kterých se může zúčastnit prakticky kdokoliv. Během podzimního cyklu proběhne 34 přednášek se třemi tematickými okruhy. Všem, kteří s obchodováním začínají, je určeno první téma věnované úplným základům investování, popřípadě druhé téma zaměřené na historii a fungování zahraničních burz v čele s USA, Německem a Polskem. Pro pokročilé investory je pak připraven třetí tematický okruh pojednávající o obchodování na úvěr, spekulacích na pokles cen akcií a obchodování s  termínovanými kontrakty futures.

Semináře se uskuteční ve 14 městech od 7. listopadu do 8. prosince 2016. Účast na seminářích je bezplatná, stačí se registrovat online na webu Fio banky.

„Je to už tradice, že každé jaro a podzim pořádáme po celé České republice bezplatné semináře o kapitálových trzích. Snažíme se tím zvyšovat investiční gramotnost veřejnosti, seznamovat lidi se základními investičními pojmy a zároveň je upozorňovat, na co si dávat pozor. Spolu s projektem Studentbroker, který pořádáme na vysokých školách a univerzitách, tvoří Škola investování náš vzdělávací tandem, který doplňují naše další volně dostupné služby jako je bezplatné investiční zpravodajství či demoverze aplikace e-Broker umožňující obchodování nanečisto,“ komentuje zahájení seminářů Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

GBP27,9733029,31970