Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka otevírá novou pobočku v pražských Lužinách

Fio banka otevírá novou pobočku v pražských Lužinách

14.7.2014 14:47

Česká Fio banka rozšiřuje dostupnost svých služeb a otevírá jedenáctou pobočku v Praze. Celkem se jedná již o její sedmdesáté páté obchodní místo v celé České republice.

Ode dneška je klientům k dispozici další pobočka Fio banky, a to ve druhém patře nového obchodního centra Lužiny na adrese Archeologická 2256/1, Praha 5. Pobočka je otevřena v pracovní dny od 8:30 do 18:00 (v pátek do 17 hodin). Nachází se v bezprostřední blízkosti stanice metra B Lužiny a pro návštěvníky cestující automobilem bude v brzké době zprovozněno parkoviště přímo před objektem obchodního centra.

„Strategické umístění nové pobočky v rámci jihozápadní části Prahy vnímáme jako vylepšení dostupnosti našich služeb pro klienty žijící či pracující nejen v Lužinách, ale i blízkých Stodůlkách, Jinonicích nebo Zličíně. Výborná dopravní dostupnost je samozřejmostí, výhodou budou i bezplatná parkovací místa pro návštěvníky obchodního centra," komentuje otevření jedenácté pražské pobočky Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing Fio banky.

Fio banka

ilustrační foto