Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka otevírá druhou pobočku v Olomouci, celkem má již 74 poboček

Fio banka otevírá druhou pobočku v Olomouci, celkem má již 74 poboček

18.6.2014 11:26

Česká Fio banka rozšiřuje svoji působnost v Olomouci a otevírá zde již druhou pobočku. V celé České republice je tak klientům k dispozici již na sedmdesáti čtyřech místech.

Fio banka má ode dneška další pobočku v Olomouci, a to v blízkosti vlakového nádraží na Masarykově třídě 736/19. Pobočka je otevřena v pracovní dny v čase 8:30 - 17:00 hod. a její součástí se později stane i bankomat s nonstop přístupem. Z její výhodné polohy mohou těžit například klienti cestující automobilem či handicapovaní. Pobočka na Dolním náměstí 20 je nadále v provozu beze změny.

„Naši přítomnost v Olomouci posilujeme na základě velkého zájmu o naše služby ze strany obyvatel města a blízkého okolí. Věříme, že ocení další pobočku, navíc s bezbariérovým přístupem a možností parkování v bezprostřední blízkosti," komentuje otevření nové pobočky Marek Polka, ředitel Klientské divize Fio banky.

PLN5,892416,19459