Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > Zpravodajství > Zprávy z burzy > Novinky v aplikaci e-Broker

Novinky v aplikaci e-Broker

5.9.2001 00:00

Novinky v aplikaci e-Broker


Vážení uživatelé aplikace e-Broker,
dovolte, abychom Vás informovali o nejnovějších funkcích nové verze aplikace e-Broker. Do aplikace přibyla stránka Cenné papíry - Základní přehled, poskytující podrobnější informace o jednotlivých titulech, a stránka Globální nastavení umožňující např. individuální nastavení doby automatického odlogování a změnu hesla.

Cenné papíry - Základní přehled
Vedle údajů, které jste již měli k dispozici i na ostatních stránkách (aktuální kurz, změna kurzu, objem obchodů, denní a roční rozsah, průměrný denní objem, nejlepší poptávka a nabídka, dividenda, tržní kapitalizace a P/E - poměr aktuálního kurzu a výnosu emitenta) jsou zde nyní i další užitečné informace pro investory na kapitálových trzích. Prostřednictvím aplikace jsou zatím k dispozici pouze údaje o cenných papírech obchodovaných na trzích v USA.

Nově tak získáváte o většině amerických akcií následující údaje:
Podrobný popis všech činností, kterými se vybraná společnost zabývá.
Základní ekonomické ukazatele za poslední čtvrtletí - výše základního jmění, celkový počet vydaných akcií, tržby a čistý zisk.
Srovnání některých ukazatelů vybrané společnosti s průměrnými hodnotami celé odvětvové skupiny a s nejúspěšnější společností v této skupině - můžete porovnávat tržní kapitalizaci, rentabilitu, tržbu a zisk na jednu akcii a P/E.
Odhady analytiků - doporučení makléřů, odhad vývoje některých ukazatelů, umístění společnosti v odvětvové skupině.
Grafické zpracování údajů je rozšířeno o možnost zobrazení historie objemů obchodů.
Sekce zpravodajství nabízí historicky všechny zprávy, které se týkají pouze vybraného titulu.

Globální nastavení
Na této stránce máte možnost volit individuálně dobu automatického odlogování, provádět změnu hesla a některých parametrů vzhledu aplikace. Ze stránky můžete vyvolat registrační formulář, který Vám umožňuje aktualizovat a doplňovat osobní údaje. K úplnosti a správnosti těchto údajů jsme smluvně zavázáni poskytovatelům dat.


S historií vývoje nové verze aplikace e-Broker od jejího uvedení se můžete seznámit na stránce Nové funkce v aplikaci e-Broker , která je přístupná z logovacího formuláře.

Roman Zima


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6665226,03548
USD22,7156523,97635
GBP29,1987530,81925
CHF25,7475227,17648
PLN5,775826,09638

Kompletní informace zde