Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > Zpravodajství > Zprávy z burzy > Důležitá informace pro klienty obchodující v USA-smlouva o obchodech s devizami

Důležitá informace pro klienty obchodující v USA-smlouva o obchodech s devizami

29.12.2000 00:00

Důležitá informace pro klienty obchodující v USA-smlouva o obchodech s devizami

Dovolujeme si Vás požádat o podepsání smlouvy o obchodech s devizami a její zaslání na adresu Fio brokerská, s.r.o., Senovážné náměstí 24, 116 47 Praha 1, nebo o její osobní podepsání na některé z našich poboček. Tato smlouva je od nového roku nutná pro realizaci devizových operací. Případné dotazy Vám rádi zodpoví pracovníci našich poboček, vzor smlouvy si můžete stáhnout z adresy: https://www.fio.cz/cz/docs/s_deviz2.itml

K tomuto kroku jsme museli přistoupit vzhledem k tomu, že dne 1. 1. 2001 vstupuje v platnost novela zákona o cenných papírech a vzhledem ke stanovisku, které k ní zaujala Komise pro cenné papíry. Novela zavádí pro obchodníky s cennými papíry nové licenční podmínky k vykonávání některých operací, které by do udělení nových licencí (které KCP zatím neuděluje) vedly k omezení některých námi standardně poskytovaných služeb. Z tohoto důvodu jsme hledali právní cestu jak Vám i nadále (bez přerušení) služby v souladu s platnými zákony České republiky poskytovat.

Proto jsme připravili trojstrannou Smlouvu o obchodech s devizami, která umožní zachovat Vám stávající komfort při nákupu zahraničních cenných papírů a přitom bude respektovat platné stávající i budoucí právní normy. Při vyplnění této smlouvy uveďte stejné heslo jako na Vaší stávající klientské smlouvě.

Fio portfolio, a.s., která bude zajišťovat operace s devizami je stejně jako Fio, brokerská s.r.o. 100% ovládána Fio, holding, a.s., což považujeme za významné z pohledu Vaší důvěry v uvedenou společnost. Navíc trojstranný smluvní vztah je budován tak, že Fio portfolio, a.s. musí nejdříve připsat požadovanou měnu na Váš obchodní účet u Fio brokerská, s.r.o. a teprve potom má právo odpovídající prostředky z Vašeho účtu inkasovat. Rychlost operací i poplatky za devizové operace zůstávají beze změny. Kurzy budou vyhlašovány nadále zpravidla v souladu s kurzem ČSOB (dříve IPB) a jednotlivé devizové operace budou bez poplatku.


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6665226,03548
USD22,7156523,97635
GBP29,1987530,81925
CHF25,7475227,17648
PLN5,775826,09638

Kompletní informace zde