Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka otevírá novou pobočku v Třinci

Fio banka otevírá novou pobočku v Třinci

9.8.2010 14:29

Fio banka otevírá novou pobočku v Třinci

(Praha, 9.8.2010) Finanční skupina Fio otevírá pro zájemce o obchodování s akciemi i o běžné účty bez poplatků a další související služby novou pobočku v Třinci. Jde o sedmapadesátou pobočku Fio v České republice.

Fio banka, největší český on-line broker, otevírá novou pobočku v Třinci na Náměstí Svobody 527. Pobočka má otevřeno od pondělí do pátku v době 8:30 - 12:00 a 12:30 - 17:00. Klienti zde mohou nejen začít investovat do akcií, komodit nebo měn, ale i získat běžný účet s internetbankingem a platební kartou bez poplatků nebo spořicí účet, termínovaný vklad či další bankovní produkty.

„Naším cílem vždy bylo poskytovat bankovní i investiční služby široké veřejnosti po celé ČR. Pobočka v dalším městě posiluje naši celorepublikovou působnost a zpřístupňuje běžné účty bez poplatků i investování do akcií opět širšímu okruhu zájemců," komentuje rozšíření pobočkové sítě Fio Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing.

Kontakty na novou pobočku naleznete zde.