Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka v nových spotech vyráží do Itálie

Fio banka v nových spotech vyráží do Itálie

4.1.2024 13:35

Fio banka přiváží nové reklamní spoty ze série Pro všechny světské radosti. Hlavními tvářemi jsou stále Štěpán Kozub jako kolotočář Fredy Boháček a Petra Nesvačilová, která ztvárňuje jeho manželku Karmen. Dvojice tentokrát vyrazila na dovolenou do Itálie.

Agentura Jinej Gang připravila i další pokračování kampaně pro Fio banku s názvem Pro všechny světské radosti, ve kterých své hlavní protagonisty, Fredyho Boháčka a jeho manželku Karmen, poslali na dovolenou do Itálie. Dvojici sledujeme při jejich příjezdu na mýtné bráně, v kempu, na pláži i na tradičním rybím trhu. V hlavních rolích diváci uvidí Štěpána Kozuba a Petru Nesvačilovou. Spoty vznikly v produkci AdKolektiv, režíroval je Daniel Růžička, osvědčený tvůrčí tým se tak nezměnil. Natáčelo se na několika různých místech v Chorvatsku, Slovinsku i Itálii.

„Od začátku jsme se těšili na to, kam až bude možné kampaň Pro všechny světské radosti posunout, protože jsme věděli, že ústřední komická dvojice nabízí nepřeberné možnosti. Atraktivní prostředí a humor tak trochu na hraně, to jsou hlavní devízy i letošního pokračování, které pro nás kolegové z Jinýho gangu připravili. Stojíme si za tím, že si ze sebe i banka může udělat legraci a oceňují to na nás stávající i noví klienti. Kromě toho, že naše reklamy budí emoce, tak i na tvrdých číslech vidíme, že kampaň dobře funguje a plní svůj účel,“ uvádí nové spoty obchodní ředitel Fio banky Jan Bláha.

V rámci pokračování bylo natočeno celkem 6 spotů, všechny diváci postupně uvidí v průběhu ledna.

Kampaň Pro všechny světské radosti odstartovala 25. prosince na stanicích PRIMA GROUP, ÓČKO Group a ATMedia. Od ledna ji diváci také mohou vidět ve formě sponzorských vzkazů na České televizi. Fio banka začíná se spoty v 45vteřinové stopáži, pokračovat budou i klasické třicetivteřinové. Některé z nich mají ještě prodlouženou online verzi, která jsou k vidění na sociálních sítích banky. Kampaň bude podpořená online bannery, PPC reklamou, sociálními sítěmi a POS materiály na pobočkách.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,4826225,84138
USD22,8985824,16942
GBP28,5886830,17532
CHF25,0722626,46374
PLN5,663545,97786

Kompletní informace zde