Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka výrazně zlevňuje hypotéky

Fio banka výrazně zlevňuje hypotéky

31.3.2015 11:23

Fio banka nyní nabízí ještě výhodnější úvěry na bydlení. Plošně snižuje úrokové sazby hypoték a minimální fixní sazba tak nově činí 1,99 % p.a., a to bez nutnosti uzavřít jakékoliv doplňkové služby či pojištění.

Zájemci o bydlení mohou nyní žádat o skutečně výhodnou Fio hypotéku, která je nejen bez poplatků za vedení a čerpání úvěru, rezervaci prostředků i vedení běžného účtu, ale nabízí také nízké úrokové sazby. Ty Fio banka snížila a nyní jsou tak k dispozici od 1,99 % p.a. pro nejžádanější hypotéky s tříletou či pětiletou fixací. Variabilní úrokové sazby vázané na sazbu PRIBOR pak začínají na sazbě 1,76 % p.a.

Další výhodou je možnost splatit až 20 % sjednané výše úvěru ročně mimo datum změny pevné úrokové sazby, a to zcela bez poplatků. Pro klienty, kteří mají při splácení volné peníze navíc k uložení, je připravena služba Hypospořicí konto, díky němuž ušetří na úrocích, když část úvěru ve výši zůstatku Hypospořicího konta jim není úročena. Při maximálním zůstatku tak neplatí žádný úrok z úvěru.

„V tomto roce chceme posílit svůj podíl na trhu hypoték. Vloni jsme zavedli garantované úrokové sazby, které nyní výrazně snižujeme, a věříme, že se tak naše hypotéka stane pro zájemce o bydlení tím pravým úvěrem, který jim pomůže výhodně bydlet,“ dodává ke zlevnění úrokových sazeb Marek Polka, ředitel úvěrové divize Fio banky.

Spočítejte si splátku v naší hypokalkulačce.