Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Aktuality > Končí Nabídka směny akcií NWR

Končí Nabídka směny akcií NWR

21.6.2011 15:04, BAANWR

Poslední kolo nabídky směny akcií akcionářům NWR trvá do 29.6. 10:00

Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás informovat o pátém kolu prodloužené Nabídky směny akcií New
World Resources.
Dokumenty k Nabídce směny naleznete na internetových stránkách NWR ZDE
Pokud jste majitelem akcií NWR (ISIN NL0006282204), dále jen „Původních akcií", a dosud jste nevyužil této Nabídky, přihlaste se prosím do obchodní aplikace e-Broker, kde v záložce "Moje Zprávy" naleznete níže uvedenou zprávu:

Příjem objednávky pro směnu akcií NWR -akceptační text k 5. kolu nabídky akcionářům"
V případě, že vlastníte Původní akcie NWR, nevyužil(a) jste Nabídky a budete souhlasit s akceptačním textem, potvrďte Váš souhlas volbou „ano". Váš souhlas můžete průběžně měnit, avšak mezní termín pro podání souhlasu je středa 29.6.2011 10:00 hod. Tento termín se týká jak akcií evidovaných v Centrálním depozitáři cenných papírů a.s., tak akcií držených v samostatné evidenci trhu RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s. (dále jen „RMS"). K výměně budou předány všechny vypořádané akcie v příslušných evidencích. Fio banka, a.s. si vyhrazuje právo mezní termín pro podání souhlasu změnit, jestliže dojde ke změně objektivních podmínek pro realizaci nabízené směny.
Dle prospektu proběhne směna v poměru 1 Původní akcie za 1 Novou akcii. Původní akcií se rozumí emise vydaná v Nizozemí, tedy s ISIN začínajícím kódem „NL". Novou akcií se rozumí emise vydaná ve Velké Británii, tedy s ISIN začínajícím na „GB".
Fio banka, a.s. nezatěžuje vlastní směnu žádným poplatkem, pouze v případě osobně či telefonicky podaného pokynu bude účtovat paušální poplatek 100 Kč přiměřeně dle ustanovení Ceníku základních služeb pro podání pokynu osobně na trh BCPP (odst. A1) nebo RMS (odst. B).
Upozornění:
Všechny stávající a potenciální držitele Původních akcií NWR upozorňujeme, že nevyužitím nabídky směny, respektive nakoupením těchto akcií s termínem vypořádání po rozhodném dni pro právo na využití nabídky směny se mohou vystavit riziku nižšího tržního ohodnocení Původních akcií oproti Novým akciím NWR z důvodu výrazného poklesu likvidity Původních akcií na RMS.
Po ukončení Nabídky emitent plánuje vytěsnění minoritních akcionářů (squeeze-out), kteří na Nabídku nepřistoupili, viz. odkaz
Váš tým Fio banka
Objednávku lze podat také osobně nebo telefonicky.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,4928425,85216
USD22,8586824,12732
GBP28,5507330,13527
CHF25,0177726,40623
PLN5,662715,97699

Kompletní informace zde