Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Aktuality > Nové demo Fio Internetbankingu

Nové demo Fio Internetbankingu

9.7.2015 11:31

Představujeme demoverzi nové generace Fio Internetbankingu, ve které si mohou zájemci o naše bankovní služby vyzkoušet většinu funkcí, které nabízí reálná aplikace, a díky tomu se detailně seznámit s naším internetovým bankovnictvím.

Letos v lednu jsme všem našim klientům nabídli nové internetové bankovnictví. Od původního se liší novým technologickým pozadím, vzhledem i novými funkcemi. Zároveň jsme zachovali jednoduchost, přehlednost a rychlost. Nyní chceme umožnit náhled této aplikace i všem, kteří uvažují o našich službách. Možnost poznat uživatelské prostředí pro správu financí je podle nás totiž podobně důležité, jako znát ceník služeb.

Demoverze umožňuje náhled na čtyři účty – hlavní korunový účet, spořicí účet, eurový účet a termínovaný vklad. U každého účtu můžete libovolně přidávat na nástěnku různé informace - pohyby na účtu, plánované platby, aktuální limity platební karty atd… pomocí tzv. widgetů, což jsou, zjednodušeně řečeno, pohyblivé karty s jednotlivými přehledy. Díky nástěnce tak máte rychlý přehled o nejdůležitějších parametrech svého účtu, které vidíte ihned při vstupu do aplikace. Detailní informace pak můžete zobrazit v menu v záložce Přehledy.

V demoverzi si můžete vyzkoušet, jak poslat platbu mezi svými účty, zadat tuzemskou platbu či poslat peníze do zahraničí. Stejně tak je možné nahlížet na trvalé příkazy a inkasa, vidět detail svých platebních karet nebo jednotlivé účty pojmenovávat. Demoverze Fio Internetbankingu je simulací reálné aplikace pouze s tím rozdílem, že zde máte virtuální finance a nemůžete zadávat platební příkazy ani autorizovat pokyny.

Pro získání demoverze stačí vyplnit formulář na našich webových stránkách. Na vaši e-mailovou adresu přijdou přihlašovací údaje a během následujících 30 dní můžete aplikaci zdarma procházet.

 


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,5604625,92354
USD23,0844224,36558
GBP28,7628530,35915
CHF25,3038326,70817
PLN5,661205,97540

Kompletní informace zde