Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka pokračuje v partnerství s basketbalovým klubem v Jindřichově Hradci

Fio banka pokračuje v partnerství s basketbalovým klubem v Jindřichově Hradci

19.9.2018 14:12

Česká Fio banka bude už druhým rokem generálním partnerem jindřichohradeckého basketbalového klubu, který bude usilovat o návrat do nejvyšší soutěže.

Fio banka se dohodla na pokračování spolupráce s jihočeským klubem, který se v nadcházející sezoně bude snažit o návrat mezi basketbalovou elitu. Společně s podporou od města Jindřichův Hradec má tak klub dostatek prostředků, aby se mohl věnovat nejen svému hlavnímu cíli pro letošní rok, ale také pracovat na dlouhodobé koncepci a podpoře dětí a mládeže.

„Uplynulá sezona sice nenaplnila očekávání, co se týče výsledků a sestup z nejvyšší soutěže byl hořkou tečkou. Nicméně myslíme, že končit spolupráci po jednom neúspěchu by bylo krátkozraké. Co dává smysl, je podpora dlouhodobá, jelikož úspěchy nepřicházejí samy, ale je nutné se o ně zasloužit dlouhodobou pílí a úsilím. Stejně jako se Fio banka během několika let z malé záložny etablovala mezi největší banky v zemi a míří k metě milionu klientů, věříme, že i jindřichohradecký basketbal má na to, aby se zařadil mezi elitní kluby v České republice,“ komentuje podporu jindřichohradeckého basketbalu Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

„Ceníme si toho, že v nás Fio banka nadále věří a chceme jí dělat dobré jméno také v první lize a brzy se vrátit tam, kam patříme. Kádr se sice trochu obměnil, ale přivítali jsme i několik posil a navrátilců, kteří nám pomohou bojovat jako tým. První domácí zápas sehrajeme 28. září a věříme, že potěšíme všechny naše fanoušky vítězstvím,“ dodal generální manažer klubu Radek Novák.

USD22,0691223,20088