Margin v Německu s 0% úrokem! Do konce března 2017 můžete v Německu obchodovat až s 10násobnou pákou bezúročně.
Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka otevřela novou pobočku v Brně

Fio banka otevřela novou pobočku v Brně

1.9.2016 16:32

Fio banka začala nabízet své služby už na čtvrtém místě v Brně. Celkem tak má v České republice sedmdesát osm poboček, kde si klienti mohu založit účty bez poplatků nebo se přijít poradit o úvěrech či investicích.

Fio banka pokračuje v rozvoji své pobočkové sítě a otevírá čtvrté obchodní místo v jihomoravské metropoli. Nová pobočka v Brně se nachází na adrese Gajdošova 26 a otevřená je každý všední den od 8:30 do 18:00. Klientům je k dispozici mimo jiné pokladna pro hotovostní operace a ve výloze pobočky najdou nonstop přístupný bankomat, ze kterého mohou vybírat desetkrát měsíčně zcela zdarma.

„Vyslyšeli jsme přání našich klientů v Brně a otevíráme pro ně další pobočku. Brňáci nás tak od teď najdou již na čtyřech místech. Kromě toho se díváme i po dalších městech, kde bychom mohli otevřít nové pobočky, případně některé stávající přestěhovat do větších prostor. Ještě letos plánujeme novou pobočku v Praze 8 a větší a komfortnější prostory připravujeme pro klienty v Jablonci či Vsetíně,“ komentuje otevření brněnské pobočky Jakub Schmid, ředitel klientské divize Fio banky.

EUR26,4197827,62222
GBP31,2205332,64147