Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > Zpravodajství > Zprávy z burzy > Česká burza RM-SYSTÉM rozšiřuje počet obchodovaných zahraničních emisí

Česká burza RM-SYSTÉM rozšiřuje počet obchodovaných zahraničních emisí

18.11.2015 12:00, AAPL, DBK, DAI*, AVG*, FB*, TWTR*, GOOGL, BAAAAPL, BAAFB, BAATWTR, BAADBK, BAADAI, BAAAVG

Fio banka ve spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM připravila pro investory novinku v podobě rozšířené nabídky zahraničních emisí. Nyní lze na české burze investovat do akcií dalších sedmi zahraničních společností jako je Google, Apple a další.

Ode dneška lze obchodovat sedm nových zahraničních titulů na české burze RM-SYSTÉM. Jedná se o emise firmy Apple, největší společnosti obchodované na burzách, sociální sítě Facebook a Twitter, přední technologickou firmu Google, Deutsche Bank, německou automobilku Daimler a společnost AVG, významného hráče na trhu s bezpečnostním softwarem s původem v České republice. Akcie lze obchodovat pokynem EasyClick, tedy zadávat nákupy a prodeje akcií ve standardizovaných násobcích počtu akcií v rámci tzv. EasyClick lotů. Jedná se o poplatkově nejvýhodnější možnost, jak obchodovat akcie v českých korunách v malých a středních objemech.

„V posledních letech dávají čeští investoři při obchodování stále větší přednost zahraničním titulům před domácími společnostmi. Proto jsme se rozhodli, že jim vyjdeme vstříc a umožníme obchodovat s akciemi dalších sedmi zahraničních firem. Na české burze RM-SYSTÉM je tak nyní možné nakupovat či prodávat cenné papíry celkem 14 titulů ze zahraničí, a to samozřejmě v korunách. Věříme, že tím pro ně bude česká burza ještě atraktivnějším obchodním systémem. Navíc již brzy máme v plánu přidat další titul – českou Kofolu,“ říká Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.


Fio banka, a.s.

Související odkazy


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,6096025,97540
USD22,7866824,05132
GBP28,7944730,39253
CHF25,2722126,67479
PLN5,712586,02962

Kompletní informace zde