Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka se stala členem České bankovní asociace

Fio banka se stala členem České bankovní asociace

29.3.2011 11:06

Fio banka se stala členem České bankovní asociace. Bude se tak nově aktivně podílet na směřování českého bankovního trhu. V nejbližší době se rovněž připojí ke Kodexu mobility klientů, jehož cílem je usnadnit přechod mezi bankami.

Fio banka se stala plným členem České bankovní asociace (ČBA) a k 1.4.2011 se připojí ke Kodexu mobility klientů, který ČBA zpracovala po vzoru dokumentu připraveného evropskou bankovní asociací s cílem usnadnit klientům přechod mezi bankami. Zájemcům o změnu banky tak Fio banka od dubna nově poskytne plnou podporu a pomoc při administrativních úkonech se změnou spojených. Jedná se především o možnost převedení všech trvalých příkazů k úhradě a souhlasů s inkasem.

„Vnímáme vstup do České bankovní asociace jako krok k aktivnějšímu zapojení do činností, které český bankovní trh ovlivňují. Věříme, že Fio banka jako nízkonákladová univerzální banka může svým obchodním modelem přispět ku prospěchu českého bankovnictví a jeho klientů," komentuje novinku Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.