Česky | English
Infomail: fio@fio.cz

Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka zahajuje Školu investování

Fio banka zahajuje Školu investování

10.3.2015 10:33

Česká Fio banka pokračuje v sérii bezplatných vzdělávacích seminářům pro veřejnost a zahajuje 11. ročník Školy investování. Jarní část nabídne zájemcům o investování tři zajímavá témata v téměř 40 městech po celé České republice. Semináře jsou určeny úplným začátečníkům i pokročilým investorům.

Škola investování, kterou pořádá česká Fio banka ve spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM, má za sebou dlouhou tradici a v březnu 2015 odstartuje již její 22. semestr. Připravena jsou tři témata, která reflektují základy kapitálového trhu i podrobnější informace o zahraničních burzách či krátkodobém obchodování. Celkem 60 seminářů v téměř 40 městech mohou navštívit začínající i pokročilí investoři od konce března do půlky června. Účast na seminářích je zcela zdarma, stejně tak registrace, která probíhá na webu Fio banky.

Začátečníci ocení první téma, kde se dozví základní informace o tom, co je akcie a na kterých burzách s nimi obchodovat. V reálném čase pak uvidí online nákup či prodej akcií na burze v USA prostřednictvím aplikace e-Broker. Podrobnosti o zahraničních burzách nabídne druhé téma, které je věnováno historii i současnosti burz v USA, Německu nebo Polsku. Pro pokročilé a ty, kteří se chtějí dozvědět více, je připraven třetí tematický okruh pojednávající o tom, jak znásobit své investice, jaké jsou způsoby spekulace na pokles cen akcií nebo jak obchodovat s futures kontrakty.

„Fio banka těmito bezplatnými semináři doplňuje široké portfolio svých investičních služeb. Jako největší online broker v České republice nabízíme klientům pravidelné investiční zpravodajství z trhů, chytré aplikace e-Broker a Smartbroker umožňující okamžitě obchodovat na českých a světových burzách nebo služby v podobě správy portfolia či osobního makléře. Jsme připraveni poradit všem, kteří se chtějí dozvědět více o světě investic,“ říká Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.


Fio banka, a.s.
Prohlášení


e-Broker

Přihlásit se | Založit demo

Internetbanking

Přihlásit se | Založit demo

Smartbanking

Stáhnout | Jak aktivovat

Pobočky a bankomaty

Mapa ČR
Facebook Twitter YouTube
Twitter LinkedIn

Devizové kurzy

NákupProdej
EUR24,5862525,95075
USD23,1301524,41385
GBP28,7866930,38431
CHF25,3262126,73179
PLN5,642425,95558

Kompletní informace zde