Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka nabízí novou verzi Smartbankingu

Fio banka nabízí novou verzi Smartbankingu

3.1.2012 10:18

V průběhu prosince zpřístupnila Fio banka upgrade aplikace Smartbanking pro operační systém Android i iOS. Verze 1.1.2. nabízí nově možnost vyhledávání nejbližších bankomatů Fio banky podle aktuální polohy mobilního telefonu.

Fio banka, která jako první banka v ČR nabídla v loňském roce klientům možnost spravovat účet prostřednictvím smartphonů, reagovala na zájem uživatelů aplikace Smartbanking a přidala službu vyhledávání svých bankomatů. Pro nalezení nejbližšího bankomatu není potřeba přihlášení do systému, funkce je volně přístupná všem. Aktualizaci aplikace je možné získat prostřednictvím služeb Android Market nebo AppStore. Novým uživatelům je rozšířená verze k dispozici automaticky a pro všechny je zdarma.

„Bankomaty Fio banky nabízejí možnost vybírat desetkrát v měsíci bez poplatku. Díky aplikaci Smartbanking mohou nyní klienti jednoduše najít nejbližší bankomat ve svém okolí s výběrem zdarma bez nutnosti vyhledávání na webových stránkách," komentuje novou funkcionalitu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Více informací o Smartbankingu naleznete zde.

Devizové kurzy ČNB

EUR27,46+0,07