Úvod > O nás > Média > Tiskové zprávy > Fio banka otevřela dvě nové pobočky v Praze

Fio banka otevřela dvě nové pobočky v Praze

1.12.2011 12:25

Fio banka otevřela dvě nové pobočky v Praze, a to v městských částech Praha 6 a Praha 10. Celkem má nyní na území hlavního města 8 poboček. Po celé České republice je klientům i zájemcům o služby Fio banky k dispozici již 61 obchodních míst.

Fio banka má novou pobočku v Praze 6 - Dejvicích, ulice Čs. Armády 785/22 a Praze 10 - Vršovicích, Moskevská 268/53. Obě pobočky jsou otevřeny shodně od pondělí do čtvrtka v době 8:30-18:00, v pátek 8:30-17:00. V dohledné době budou vybaveny bankomaty, které umožní klientům Fio banky nonstop výběr hotovosti 10x měsíčně zdarma.

„Zájem o naše služby stále roste, zvyšujeme proto počet míst, kde je lze získat. V průběhu čtyř měsíců jsme otevřeli čtyři nové pobočky, další připravujeme. Na pobočkách jsou klientům k dispozici nejen bankovní produkty s možností hotovostních operací, ale i investiční služby, což je kombinace, kterou mnoho klientů oceňuje," komentuje rozšíření pobočkové sítě Fio banky Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing.

Jak se k pobočkám dostanete?

• Praha 6 Dejvice, Čs. armády 785/22, 160 00 - mapa.
  • Praha 10 Vršovice, Moskevská 268/53, 101 00 - mapa.

Přehled všech poboček v Praze i celé České republice naleznete zde.

Devizové kurzy ČNB

EUR27,47-0,12